Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Informatie

Ben jij op zoek naar een jukebox om je café een gezellige fifties- of sixties-sfeer te geven? Of wil jij de rock-’n-roll je woonkamer binnenhalen? In deze webshop vind je zeker een geschikte jukebox om je favoriete hits van toen – en nu! – af te spelen. Met een jukebox zorg je niet alleen voor sfeer door muziek, maar geef je je interieur ook een gezellige retro uitstraling. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten als een jukebox kopen op jouw to-do-list staat.

  • Alles over jukeboxen
  • Muziek digitaliseren
  • Geschiedenis
  • Accessoires

Waar moet ik op letten bij het kopen van een jukebox?

Wil jij een jukebox kopen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Om je op weg te helpen, hebben wij de belangrijkste punten om rekening mee te houden voor je op een rijtje gezet. Zo weet je precies waar je op moet letten bij de aanschaf van jouw perfecte jukebox.

Lees hier alles wat je moet weten bij het kopen van een jukebox

Muziek digitaliseren

Wil jij je platencollectie van vroeger altijd nog eens digitaliseren? Met veel jukeboxen, platenspelers en music centers kun je je vinyl van vroeger gemakkelijk omzetten naar mp3-bestanden. Zo kun je de hits van toen weer afspelen op je tablet of smartphone.

Lees hier alles over het digitaliseren van muziek

Geschiedenis van de jukebox

Voor de echte muziekliefhebber: hoe zat het ook alweer met de geschiedenis van de jukebox? Wanneer werd hij voor het eerst gemaakt en wanneer waren de hoogtijdagen van dit bijzondere apparaat? Als je meer wilt weten over de historische achtergrond voor je een jukebox aanschaft, zit je hier goed.

Lees hier alles over de geschiedenis van de jukebox

Maak je jukebox compleet

Met de juiste accessoires maak je je jukebox, music center of platenspeler compleet. Weet je bijvoorbeeld al waar je hem neer gaat zetten? Of kun jij wel een muziektafel gebruiken om hem op te plaatsen? Op deze pagina lees je alles over de accessoires om nog meer plezier uit jouw product te halen.

Lees hier alles over de accessoires voor jukeboxen

🎵 Jukebox Expert
Logo