Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Alle accessoires om je jukebox compleet te maken

In deze webshop vind je een groot assortiment retro audio-apparaten om al je favoriete muziek te kunnen afspelen. Naast de jukeboxen, music centers en platenspelers zelf hebben wij ook een groot aanbod accessoires om je product compleet te maken. Sommige accessoires zijn speciaal voor jukeboxen gemaakt, andere kun je ook voor je platenspeler, radio of music center gebruiken. Hieronder zetten we de verschillende mogelijkheden voor je op een rijtje.

Verhoog je jukebox met een standaard

Voor een aantal jukeboxen is er een bijpassende jukebox-standaard. Met deze speciale standaard kun je je jukebox verhogen, zodat hij nog meer aandacht trekt in je interieur. Bovendien is hij gemakkelijker te bedienen, doordat je beter bij alle knoppen kunt. Bij iedere standaard staat aangegeven voor welke jukebox deze geschikt is.

Een muziektafel voor kleine jukeboxen

Voor de mini-jukeboxen, music centers en andere kleine audio-apparaten is een muziektafel een handige accessoire. Heb jij nog geen geschikt plekje in je woonkamer om het apparaat neer te zetten? Dan is zo’n tafel een goede keuze.

Voor een platenspeler is het belangrijk dat deze op een stabiele ondergrond staat. Hetzelfde geldt voor music centers en jukeboxen met een platenspeler. Zorg er daarnaast voor dat hij waterpas staat en niet wordt blootgesteld aan grote temperatuurschommelingen en direct zonlicht.

De beste opbergplek voor platen

Om te kunnen blijven genieten van je favoriete muziek is het belangrijk om je lp’s goed te onderhouden. De platen zijn kwetsbaar, doordat de muziek is opgeslagen in groeven in de plaat. Het beschermen van deze groeven is van groot belang. Je kunt een plaat dus het best voorzichtig bij de rand vastpakken.

Zodra de plaat is afgelopen, is het handig om deze zo snel mogelijk weer veilig terug in de beschermhoes te stoppen. Stapel je platen nooit op, want daarvan kunnen ze beschadigen. Je kunt ze het best rechtop tegen elkaar aan zetten. Een handige accessoire om je langspeelplaten op te bergen, is een platenkoffer.

Platen schoonmaken

Om te zorgen dat vinyl zo lang mogelijk meegaat, is het belangrijk om de plaat regelmatig te reinigen. Op die manier verwijder je stof, vet en vuil. Voordat je een lp gaat afspelen, is het handig om deze stofvrij te maken met een droge doek of een speciale platenborstel. Daarnaast zijn er ook speciale schoonmaaksets verkrijgbaar.

  • Bekijk alle schoonmaaksets voor platen
🎵 Jukebox Expert
Logo