Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Music center

Een music center is een veelzijdige muziekspeler, die al je muziek verzamelt. Of je nu lp’s wilt afspelen, je cassettebandjes van zolder wilt halen of een nieuwe cd wilt luisteren, met een music center kan het allemaal. Bij ieder product wordt aangegeven wat je precies allemaal kunt afspelen met dat model. Zo vind jij eenvoudig het muziekcenter dat voldoet aan jouw wensen. Liefhebbers van retro design kunnen hun hart ophalen met ons grote aanbod retro music centers.

Nieuwe technologie in een retro jasje

De music centers uit ons assortiment hebben een retro design, dat gebaseerd is op de radio’s en jukeboxen uit de jaren vijftig en zestig. Maar wist je dat muziekcenters zelf in die tijd nog helemaal niet bestonden? In de jaren vijftig hadden veel huishoudens als wel een radio en soms zelfs al een televisie. In de jaren zestig hadden veel mensen thuis al een televisie en een koelkast. Het uitgebreide music center, waarmee je al je muziek afspelen, kwam pas later. Toch lijkt het dankzij het retro design alsof je even teruggaat naar die tijd.

De uitgebreide mogelijkheden van een music center

Naast het afspelen van al jouw muziek kan een music center nog meer. Zo beschikken sommige modellen over een opnamefunctie, waarmee je platen kunt omzetten naar digitale bestanden. Deze bestanden worden vervolgens opgeslagen op een USB-stick of SD-kaart. Verder zijn een aantal muziekcenters uitgerust met een aux-ingang, waarop je bijvoorbeeld een mp3-speler, smartphone of tablet kunt aansluiten om muziek af te spelen. Vind je de ingebouwde luidsprekers van het muziekcenter niet genoeg? Vaak kun je via de audio-uitgang zelf je eigen speakers aansluiten.

🎵 Jukebox Expert
Logo